TOPLokatie Toscana

Villa | 12-persoons

Hoofdgebouw: entree, hal met separaat toilet, woonkamer met zit- en eethoek, openhaard, televisie, wifi en stereo-installatie. Hoekkeuken met combi-oven, vaatwasser, gasfornuis, senseo apparaat en wasmachine. Slaapkamer met 2-persoons bed en aangrenzend een badkamer met douche en wastafel, toilet.

Eerste verdieping: woonkamer met zit- en eethoek, televisie, dvd speler, wifi en stereo-installatie. Hoekkeuken met combi-oven, vaatwasser, gasfornuis en senseo apparaat. Slaapkamer met 2-persoons bed en aangrenzend een badkamer met douche en wastafel, toilet.

Tweede verdieping: slaapkamer met 2-persoons bed en aangrenzend een badkamer met douche en wastafel, toilet. Slaapkamer met 2-persoons bed en aangrenzend een badkamer met douche en wastafel, toilet.

Bijgebouw: entree, hal met separaat toilet, woonkamer met zit- en eethoek, openhaard, televisie en wifi. Hoekkeuken met combi-oven, vaatwasser, gasfornuis en senseo apparaat. Slaapkamer met 2-persoons bed en aangrenzend een badkamer met douche en wastafel, toilet. Slaapkamer met 2-persoons bed.

Buiten is er een ruim terras achter, met tuinmeubels, groot grasveld en een prachtig zwembad.

Parkeergelegenheid voor meerdere auto`s.

Belt u ons voor meer informatie, want er is altijd een agriturismo die aan uw specifieke wensen en budget voldoet.